Juwelen van Nini


 
O 1960 woont en werkt in Hasselt

De juwelen van Nini zijn allemaal handgemaakt in goud, zilver, koper en zoetwaterparels. de creativiteit voor haar juwelen vind je terug in de dagdagelijkse dingen die haar omringen, de natuur en haar reizen.  Ze vind het boeiend om het zilver te gloeien, te vormen en kloppen tot ze het uiteindelijke resultaat bereikt heeft. Het element vuur bij het vervaardigen van het juweel blijft haar fascineren. In de zilveren ontwerpen wil ze liefst natuurgetrouwe onderdelen inlassen, soms glas, soms parels of mineralen en edelstenen. Zij hecht veel belang aan de originaliteit van het juweel en kijkt er op toe dat elk juweel een uniek exemplaar is.
 
Vanaf nu zijn er exclusief nieuwe juwelen in keramiek, elke ring werd apart bijgewerkt en ingekleurd. de ringen zijn aanpasbaar en passen dus altijd, er is een ruime keuze. Kostprijs per ring 8 Euro.
 
 
 
 
Bij Nini kunnen jullie trouwringen in zilver, goud of witgoud naar eigen wens en smaak laten maken (dit al vanaf 300 Euro/paar).
 
  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
Ook kan je bij Nini terecht voor speciale wensen, zoals hier onder te zien, werd een ring op maat gemaakt met de as van de overleden vader in verwerkt.(prijzen en andere gegevens op aanvraag)
 
 

 
 
 
Nini maakt van jullie oud goud een nieuw hedendaags juweel naar uw eigen smaak en wens.
 

 
 
 
 
Vanaf nu zijn de juwelen van Nini ook op onze Webshop te koop of voor meer informatie kun je ook terecht op www.jeaninevandebosch.be